dinsdag 18 september 2018

Nieuw seizoen Literaire Hemel

Elke tweede vrijdag van de maand vindt in het kleine Drentse dorp Amen een aflevering van De Literaire Hemel plaats. Op 12 oktober opent het achttiende seizoen van deze altijd bijzonder interessante literaire avonden. Interviewer Albert Haan stopt helaas, maar hij wordt ongetwijfeld zeer bekwaam vervangen door de bekende literaire journalist Joep van Ruiten. Annette Timmer blijft de andere presentator.Het programma voor najaar 2018 is nu ook bekend:
Op 12 oktober zijn te gast: Nina Polak, Kasper Peters (over zijn nieuwe bundel Vogelzwemvliegvis) en René van Stipriaan over Bredero.


Op 9 november komen op bezoek: Pauline Broekema, Marcel de Jong (over De Afscheiding) en Mirjam van Hengel (over haar biografische schets van Remco Campert).

Op 14 december worden geïnterviewd in café de Amer: Herien Wensink, Etchica Voorn en Maaike Meijer (over Fritzie Harmsen van Beek).

De Literaire Hemel staat garant voor een tegelijk ontspannen als informatieve avond in het toch al gemoedelijke café De Amer. Boekhandel Van der Velde Assen verzorgt elke maand de boekverkoop. De reis waard voor elke literatuurliefhebber, reserveren aanbevolen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten