woensdag 12 september 2018

Boekenmarkt in Utrecht

Er is de komende tijd al veel met boeken en literatuur in Utrecht te doen (zie hier), maar zondag 16 september is het helemaal raak: een groots programma in TivoliVredenburg en het hele Vredenburg vol met boekenkramen. Onderdeel van dit grootse gebeuren is ook de al een paar jaar bestaande Nieuwe Boekenbeurs, een verrassende boekenmarkt georganiseerd door de Vereniging Zelfstandig Uitgevers. Deze uitgevers maken prachtige boeken, die echter niet altijd prominent in de boekwinkel liggen. Deze dag liggen die boeken nou wel eens op de eerste rang. Daarom geeft deze beurs volop inspiratie voor boekenkopers, maar net zo goed ook voor media, boekhandelaren en andere professionals.

Uitgeverij Passage heeft kraam 44 op het Vredenburg, recht tegenover de Zara. Naast ons staat plaatsgenoot Godert Walter, die daar hun afdeling Duitse boeken gaat promoten. In totaal staan er zondag 118 kramen, met zowel nieuwe als tweedehands boeken.

Dezelfde dag vindt ook nog eens het Utrechtse Uitfeest plaats. Al met al genoeg voor een hele dag cultureel vertier in deze stad. We verwelkomen je in elk graag bij onze stand.Geen opmerkingen:

Een reactie posten