donderdag 30 augustus 2018

Presentatie Vogelzwemvliegvis

Kasper Peters komt met een nieuwe dichtbundel en die krijgt de prachtige titel Vogelzwemvliegvis mee. Een vrolijke titel verdient een vrolijke presentatie. De vindt op zondagmiddag 23 september plaats. Lees hieronder wat je daar allemaal kun verwachten.


Kom op zondag 23 september om drie uur allemaal naar het gebouw van de Speeltuinvereniging in de Oosterpark in Groningen. Dat vind je op de hoek Resedastraat en de Oliemuldersweg, tegenover Fie, de groenteman.

Tim Hoorsting goochelt aan tafel. De Messen treden op. Jacco Hage treedt op. Joost Oomen draagt een gedicht voor. Fieke Gosselaar vertelt. En dan is er ook nog Remco Ekkers met poëzie.

Er is bier, limonade en chips, en natuurlijk kun je de eerste exemplaren van de prachtige bundel Vogelzwemvliegvis aanschaffen en laten signeren. Het is een bundel boordevol (dwz 64 pagina's) gedichten van Kasper Peters omlijst met zeer fijne illustraties van Anne Caesar van Wieren.

Kasper Peters en Uitgeverij Passage heten je deze middag hartelijk welkom. De middag begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. De nieuwe hardcover bundel ligt vanaf 25 september  te koop in de poëzieboekhandel.

Toegang tot de boekpresentatie is gratis en voor iedereen (en voor alle leeftijden).

Zie ook het evenement op Facebook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten