maandag 23 juli 2018

Verwacht 1: nieuwe thriller van Lilian Schneider

De komende zomerweken gaan we via dit blog zo langzaam aan bekend maken welke nieuwe boeken er dit najaar bij Uitgeverij Passage zullen gaan verschijnen. In totaal staan er voor de periode van september tot en met januari acht nieuwe titels in de planning. Alhier de komende tijd meer informatie over deze nieuwe uitgaven.

Op zondag 2 september presenteren we Een wreed voorjaar, de nieuwe thriller van Lilian Schneider. Zie vooral ook het Facebook-evenement.


Moord in Appingedam


Wanneer bedrijfsrechercheur Lena Schier op een ochtend tijdens het hardlopen het lijk van haar onenightstand Aref aantreft op de vloer van de muziekkoepel achter de kerk in Appingedam, wordt haar rustige leven wreed verstoord. Al snel wordt duidelijk dat Aref door een misdrijf om het leven is gekomen.

Niet veel later wordt Lena door haar zus Sara gevraagd om te helpen bij het zoeken naar Fee, een goede vriendin die is vermist. Er zijn meerdere aanknopingspunten: welke rol speelt Fee’s psycholoog Joost Bergman? Hoe betrouwbaar is haar buurman en tevens goede vriend Luuk? En wat heeft zakenman Jan-Willem Wolderingh te verbergen? Hebben deze mensen misschien ook iets te maken met de moord op Aref?

Lena duikt in de zaak en ontdekt dat zij allen iets te verbergen hebben en dat de dader wellicht dichter bij huis moet worden gezocht dan men denkt.

Moord in Appingedam! In Een wreed voorjaar wordt een historisch stadje in het noordoosten van Groningen het toneel van fraude, ontvoering en moord. Het verhaal gaat over bedrog, loyaliteit en het goed dat soms het kwaad kan zijn. 

Lilian Schneider: Een wreed voorjaar; ISBN 97890 5452 358 1 / 232 pagina's / € 17,50. 

Wees welkom bij de boekpresentatie op 2 september, lees dan dit bericht.

Alvast een exemplaar bestellen? 

Mail dan je bestelling en adresgegevens naar info@uitgeverijpassage.nl. Of bestel bij je lokale boekhandelaar.

1 opmerking: