dinsdag 13 februari 2018

In voorbereiding: De markt

Dit is op de uitgeverij de periode om druk te werken aan de boeken die later dit voorjaar uitkomen (zie hier het overzicht). Een van die uitgave wordt het fotoboek De markt.


Vandaag zijn we met auteur, fotograaf, vormgever en adviseur in de weer geweest om de inhoud en indeling van dit boek te bespreken. Altijd leuk om te ervaren hoe zo'n project stap voor stap mooier wordt.

De markt gaat niet alleen laten zien hoe de levendigste plek van de stad een grote aantrekkingskracht uitoefent op koper en kijkers, maar gaat ook vertellen wat de positie en de toekomst van de markt is. Centraal staan de mensen van de markt en hun ervaringen met hun werk. Het boek bespreekt de markt in de stad Groningen (Vismarkt en Grote Markt), maar is door zijn opzet representatief voor vele markten in Nederland.

De markt wordt gepresenteerd op dinsdag 26 juni (17.00 uur) in de Noorderlicht Fotogalerie in Groningen. Daar opent dan ook de gelijknamige tentoonstelling met foto's van Rein Scholte; die expositie zal tot en met 8 juli te zien zijn.

Nu al een exemplaar van dit boek reserveren? Dat kan via de link De markt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten