woensdag 6 december 2017

Tjerk in Paradiso

Na dat artikel van vijf pagina's in Volkskrant Magazine kon het niet uitblijven: Tjerk moet naar Paradiso.


Nu is er komende zondag de Beurs van Bijzondere Uitgevers in de Amsterdamse poptempel, dus daar zal Bennie Roeters met zijn roman Tjerk ook bij zijn. Roeters gaat signeren in de stand van Uitgeverij Passage, en wel tussen twee en drie.

Het valt nog niet mee om van de Drentse binnenlanden in dit Amsterdamse boekenwalhalla terecht te komen, want eigenlijk was de beurs al vol. Maar hier doet men niet aan 'de kloof', en vindt de organisatie nog wel een metertje voor een keuterboertje. Dat hebben ze tenminste beloofd; daarom vind je ons ook niet op de plattegrond van de beurs terug. Als de dienstregeling van de trekschuit ons niet in de steek laat, zien we je graag zondagmiddag in Paradiso. De stand van Uitgeverij Passage zul je ter plekke moeten zoeken...

Behalve die geroemde roman van Bennie Roeters nemen we ook onder andere werk van Meindert Talma, Diana Ozon (treedt die middag ook op), Paul Gellings, Leen Steen (punkroman!) en Herman Sandman mee naar Amsterdam. En als in eerdere jaren een paar leuke Groningana-uitgaven die anders maar aan onze hoofdstad verstoken blijven en elke keer juist op dit soort beurzen een publiek blijken te vinden. Doen we dan toch nog zelf iets van ontwikkelingswerk?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten