maandag 9 oktober 2017

Boekhandel Godert Walter jubileert

Boekhandel Godert Walter in Groningen bestaat deze maand 75 jaar. Uitgeverij Passage is gevraagd het speciale jubileumboek te verzorgen. Jubileumfeest en boekpresentatie vinden plaats op vrijdagmiddag 20 oktober.


De geschiedenis van Godert Walter is zeer bewogen. Een fusillade en branden vormen zwarte bladzijden in dat verleden. Maar daarnaast is het ook een boekhandel met bijzonder veel activiteiten, een winkel waar mensen van heinde en ver naar toekomen en een verzamelplek voor boekenliefhebbers. Het staat allemaal in het boek. Verschillende schrijvers belichten de geschiedenis van de winkel, klanten gunnen de lezer een kijkje in hun eigen boekenkast, er zijn speciaal geschreven columns, en het boek is riant geïllustreerd met verrassende plaatjes uit het rijke archief van boekhandel Godert Walter.

Het boek Boekhandel Godert Walter - 75 jaar in het hart van Groningen gaat in eerst instantie over deze boekhandel, maar vertelt ook het verhaal van boekenliefde en boekengeschiedenis in het algemeen. Het eindigt met een vooruitblik naar de komende 25 jaar.

Dat alles in een fraai gebonden boek met stofomslag, geheel in kleur op een prettig voelende papiersoort gedrukt. Bij de boekhandel Godert Walter kun je nu al een kijkje nemen, daar liggen de zogeheten uithouders van het boek ter inzage.

Lees hier alles over het feest.
Profiteer hier van de vijf euro intekenkorting, speciaal voor klanten van de boekhandel (en iedereen die dat wil zijn)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten