maandag 25 september 2017

Presentatie Heethoofd

Dit najaar debuteert de Rotterdamse schrijver Leen Steen met de roman Heethoofd. Deze roman speelt zich  af in de Rotterdamse punk- en kraakscene van de jaren ‘80. Een trip down to memory lane, maar ook een boek dat het belang van idealen laat zien. Als subtitel krijgt ie mee: De Grote Rotterdamse Punkroman.

De presentatie van Heethoofd vindt plaats op zondag 22 oktober, van 14.00 tot 18.00 uur in Rotown Rotterdam. Dat wordt uiteraard een middag vol punk. Toegang is gratis en voor iedereen.


Met optredens van Jailtat en Bunker OESO. Spoken words van Diana Ozon en Leen Steen en de boel wordt gepresenteerd en aan elkaar gepraat door Miss Minetti. Bovendien signeert Leen zijn verse boek.

Dus:

boekpresentatie Heethoofd van Leen Steen

Zondag 22 oktober 2017, va. 14.00 uur
in Rotown
Nieuwe Binnenweg 19, Rotterdam

Je aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld.

Kun je er niet bijzijn, reserveer dan alvast een exemplaar van Heethoofd via de website. De bestellingen worden snel na de presentatie uitgevoerd. Het boek is natuurlijk ook overal in de boekwinkel verkrijgbaar.

1 opmerking:

  1. Het was een buitengewoon vreemd middagje. Een vreemde klup bijna bejaarden die je als je even goed kijkt verdacht veel lijken op die punks die je vroeger kende. Middagje zwelgen in het verleden, beetje tijdreizen bijna maar de onderlinge band bestaat gek genoeg nog steeds.

    Jorem (van "Debiele Eenheid")

    BeantwoordenVerwijderen