dinsdag 6 juni 2017

Zomerzinnen 2017

Een literatuurfestival met als locaties een schaapskooi, een boerenschuur, tenten, een café, een openluchtpodium, én met een heel dorp(je) in festivalstemming moet je een keer bezocht hebben. So wie so lukt het Zomerzinnen in Amen elk jaar weer een boeiend programma samen te stellen. Wij van Uitgeverij Passage raden het zomers literatuurfestival van harte aan. Zelf verheugen we ons er elk jaar weer op, dit is een van de meest geslaagde literatuurfestivals in Nederland.

Op 17 en 18 juni is het weer Zomerzinnen in het Drentse dorp(je) Amen. Het literatuurfestival is handig geordend rond het dorpscafé de Amer:


Op het festival zijn dit jaar o.a. te gast Adriaan van Dis, Ernst Jansz, Esther Naomi Perquin, Auke Hulst, Jan Rot, Bert Wagendorp, Leonie Jansen, Marcel Möring en (deze week toegevoegd) Alfred Birney. Zie voor het volledige programma de site van Zomerzinnen.

Uitgeverij Passage is er traditiegetrouw ook weer bij:
- Paul Gellings treedt zaterdag om 16.00 uur op in De Schaapskooi en leest daar voor uit zijn zojuist verschenen verhalenbundel Zondagavondbuurt.
- de uitgeverij staat er zaterdag met een boekenstand.

En let op: ook zonder auto kun je in Amen komen. Lees dat hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten