maandag 29 mei 2017

Korting op de mooiste boeken over Groningen

Steeds meer toeristen weten de stad Groningen en omgeving te vinden. Uitgeverij Passage gaat bij deze bezoekers de boeken over Groningen extra onder de aandacht brengen. Daartoe verschijnt er deze week een bonnenboekje, waarmee korting op acht verschillende boektitels over Groningen te verkrijgen is. Die kortingsacties lopen van 1 juni tot en met 31 augustus.

Welke boeken

Uitgeverij Passage heeft gekozen een breed scala aan boeken in deze actie mee te nemen: naast non-fictie ook fictie, en zelfs een kleurboek. Deze titels worden aanbevolen in het nieuwe bonnenboekje:

Waar verkrijgbaar

Dit kortingsbonnenboekje is vanaf deze week gratis verkrijgbaar bij verschillende toeristische punten, bij enkele boekhandels en bij Uitgeverij Passage. Wie vanaf heden een boek via de website van Uitgeverij Passage bestelt, krijgt automatisch een bonnenboekje meegestuurd.

Maar let op: op = op. Dat geldt voor het bonnenboekje, maar ook voor de betreffende boeken. Je kunt per bon slechts één exemplaar van het betreffende boeken kopen. Dat kan bij de boekhandel en bij Uitgeverij Passage (ook via de site). De doelgroep van de acties is in eerste instantie de toerist, maar de kortingen zijn voor iedereen geldig. De kortingen gelden t/m 31 augustus 2017.

Uitgeverij open

Mede vanwege het bonnenboekje, maar ook omdat steeds meer mensen er om vragen, is Uitgeverij Passage nu elke vrijdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur geopend voor het publiek. Wees dan dus van harte welkom op Boterdiep 117 in Groningen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten