maandag 8 mei 2017

Eerste verhalenbundel Paul Gellings

In zijn literaire carrière publiceerde Paul Gellings al verschillende romans en dichtbundels. Zondagavondbuurt wordt zijn eerste verhalenbundel. In dit boek laat Gellings het korte genre tot grote hoogten stijgen. Zondagavondbuurt wordt een literair juweeltje.

We nodigen je dan ook van harte uit aanwezig te zijn bij de feestelijke presentatie op 20 mei in Zwolle, of bij een van de aansluitende evenementen In Groningen, Amsterdam en Amen (zie onder).Presentatie
De boekpresentatie vindt plaats op zaterdag 20 mei 2017 bij boekhandel Westerhof, Jufferenwal 2, Zwolle. Inloop om 17.30 uur, toegang is gratis.
In Zwolle verleent Anton Brand medewerking aan de feestelijke presentatie. Zanger Henk Klompenmaker zorgt voor de muzikale omlijsting.

Reprise
Op donderdag 1 juni, 20.00 uur is er een reprise van de boekpresentatie in Groningen en wel bij boekhandel Godert Walter (Oude Ebbingestraat 53).
Daar wordt Paul Gellings geïnterviewd door Ronald Ohlsen.
Toegang ook daar gratis, maar wegens de beperkte ruimte wordt reserveren sterk aangeraden. Dat kan telefonisch op 050 312 25 23 of per mail op info@godertwalter.nl.

En verder
Amen
Paul Gellings is zaterdag 17 juni een van de gasten op Zomerzinnen in Amen. Toegang met passepartout of dagkaart voor het festival.

Amsterdam
Invulling is nog in voorbereiding

Overal
Vanaf 22 mei is Zondagavondbuurt in elke Nederlandse boekhandel verkrijgbaar. ISBN 97890 5452 340 6 / 192 pagina’s / € 18,90. Online bestellen? Doe dat bij voorkeur op www.uitgeverijpassage.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten