maandag 28 november 2016

Milko Djurovski trending topic

Met de boekpresentatie van Herman Sandman hebben we al heel wat meegemaakt. Manup Milko is dan ook zijn dertiende boek (en het achtste bij Uitgeverij Passage). Maar dat we trending topic op Twitter zouden worden, is weer geheel nieuw. Dat lag dan ook niet aan Sandman of zijn uitgever, maar natuurlijk aan het onderwerp van zijn nieuwste boek: Milko Djurovski.

Het was nog even spannend of Djurovski ook daadwerkelijk aanwezig zou zijn. Maar op zaterdagavond werd hij al door fans gespot op een terras in de binnenstad. Zondagmiddag werd het vervolgens een aangename chaos in het supportershome van FC Groningen. Een prima verslag van de boekpresentatie vind je hier bij Dagblad van het Noorden.

Djurovski zette met geduld en liefde voor de fans zo'n honderdvijftig handtekeningen in de evenzovele boeken. Ook liet hij zich graag samen met die aanhangers fotograferen. Het leverde een gedenkwaardige middag op. Wij hebben nog enkele foto's:Mangup Milko is vanaf heden te koop in elke serieuze boekhandel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten