dinsdag 25 oktober 2016

PSSG is verschenen

Liefst 45 mensen hebben meegewerkt aan PSSG, het jubileumboek bij het 25-jarig bestaan van Uitgeverij Passage, en met z'n allen hebben ze inhoud en uitvoering voor uitgever Anton Scheepstra geheim kunnen houden tot de presentatie afgelopen zondag. Zondag waren al die medewerkers en hun partners uitgenodigd voor een bijzonder feestelijke presentatie en een etentje in de Silo in Groningen. Henk Landkroon maakt er een verrukkelijke fotoreportage van, zie 25 jaar Uitgeverij Passage.

En dan moet het echt feest nog komen. Dat is komende vrijdag bij boekhandel Van der Velde (A-Kerkhof Groningen); zie uitnodiging. Bij wijze van uitzondering gaat de uitgever daar dan zelf signeren.

Nu kan ook eindelijk gepubliceerd worden hoe PSSG eruit ziet. Hieronder daarom foto's van het omslag en de vier pagina's van de inhoudsopgave.


PSSG is een riant, fullcolor boek geworden van 144 pagina's. PSSG staat natuurlijk voor Passage zonder klinkers. Het boek is binnenkort ook leverbaar via de lokale boekhandel, en te bestellen op de website van Uitgeverij Passage. Deze mooi glossy kost slechts een tientje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten