dinsdag 18 oktober 2016

Feestje van Uitgeverij Passage

Uitgeverij Passage bestaat 25 jaar. Dat vieren we met twee jubileumuitgaven en een feestje. Die speciale boeken zijn Palet van Groningen en het nog immer in nevelen gehulde jubileumboek PSSG, dat door zo'n 45 auteurs en andere medewerkers aan Uitgeverij Passage als verrassing voor uitgever Anton Scheepstra wordt voorbereid.


Het feest rond het 25-jarig bestaan vindt plaats op vrijdag 28 oktober, vanaf 16.00 uur in boekhandel Van der Velde, A-Kerkhof, Groningen. Dan presenteren we ook het jubileumboek PSSG. Alle schrijvers, vormgevers, fotografen, tekenaars, dichters, redacteuren, stagiaires, journalisten, recensenten, boekhandelaren, collega-uitgevers, mede-organisatoren, contacten én lezers die de afgelopen jaren iets met Uitgeverij Passage en/of uitgever Anton Scheepstra hebben gehad, zijn bij deze van harte uitgenodigd.

Anton Brand, Lupko Ellen, Tjitse Hofman en Renée Luth zullen in elk geval optredens verzorgen. Verrassingen worden niet uitgesloten.

Geen cadeaus
Het wordt zeer gewaardeerd dat je langskomt voor een felicitatie. Een cadeau meebrengen is niet nodig, want met PSSG is het cadeau er al. Je kun voor de prijs van een cadeautje er een aanschaffen in de boekhandel. Ook andere uitgaven van Uitgeverij Passage zijn daar aanwezig.

Wees er bij de 28-ste, we maken er samen met jou een mooi feestje van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten