dinsdag 13 september 2016

Meindert Talma over Jannes van der Wal

Met interviews in de Volkskrant, Dagblad van het Noorden / Leeuwarder Courant, op Nooit Meer slapen en lovende recensies in onder meer NRC, De Groene Amsterdammer, Oor en Nederlands Dagblad, kunnen we moeiteloos concluderen dat Meindert Talma goed scoort met zijn nieuwste plaat Jannes van der Wal. Vooral het 22 minuten durende titelnummer ontvangt terecht veel lof. Dat is een gezongen biografie van de roemruchte wereldkampioen dammen, een persoon die mede dankzij een paar wonderlijke voorvallen nog veel herinneringen oproept bij grote groepen Nederlanders.


Meer informatie bij Excelsior.

Ga de nieuwe show van Meindert Talma ook vooral eens live zijn. Mogelijkheden genoeg, aldus het overzicht op de website van Meindert Talma:

14 september: De Amer, Amen
17 september: Barontheater, Opende
23 september:
De Nieuwe Anita, Amsterdam
24 september:
Vera, Groningen
25 september: Worm, Rotterdam
18 november:
De Lawei, Drachten
27 januari 2017: Tivoli-Vredenburg, Utrecht
21-23 juli 2017 Zwarte Cross
Hou die website in de gaten voor updates.

Intussen zijn de volgende boeken van Meindert Talma nog voorradig (verkrijgbaar in de betere boekwinkel of via onze website):
Verder moet het een beetje een geheim blijven dat Meindert een van de schrijvers is van De Grote, Dikke Hobbyrock Encyclopedie, maar dat boek is net uit en moet je eigenlijk ook lezen als je Meindert een beetje volgt.

En die langverwacht opvolger van Kelderkoorts dan? Wie Meindert ziet en hoort bij zijn maandelijks show, weet dat daar al het nodige materiaal van klaar ligt. Deel 2 mogen we dan ook in 2017 verwachten, wanneer precies wordt nog bekeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten