vrijdag 3 juni 2016

Kleurboek van Delfzijl

In november presenteerden we het Kleurboek van Groningen (overigens nog beperkt voorradig). Dat was een groot succes, ook vanwege de uitgekiende opzet. Onze tweede kleurboek gaat over Delfzijl.


Waarom nu Delfzijl? Wel, eind juni vindt in deze havenstad het grootse maritieme evenement Delfsail plaats. Dat is een festival dat honderdduizenden bezoekers naar het stadje gaat trekken. Wij hebben in dit boek zowel tekening van Delfzijl als enkele van de prachtige zeilschepen die de stad dan gaan bezoeken verwerkt. Die kun je dan geheel naar eigen inzicht gaan inkleuren. De begeleidende teksten zijn vanwege het festival in het Nederlands, Engels én Duits.

Kleurboek van Delfzijl gaat in de winkel slechts een tientje kosten. In Delfzijl zul je er niet omheen kunnen (we werken samen met verschillende lokale organisatie) en het kleurboek zal in heel Nederland in de boekwinkel te koop zijn.

De feestelijk presentatie is op vrijdag 10 juni. Om 16 uur wordt het eerste exemplaar van dit kleurboek overhandigd aan Jan Menninga, wethouder van Delfzijl. Plaats van handeling: restaurant de Boegschroef aan de haven in Delfzijl.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten