donderdag 25 februari 2016

Presentatie De doos van Passage

Tien nieuwe dichtbundels die in een keer verschijnen en een deel van de oplage die fraai verpakt verzameld wordt in De doos van Passage: dat is waarlijk een groots poëzieproject. Bundels en cassette kunnen dan ook alleen maar groot en groots gelanceerd worden. Welnu:

UITNODIGING
De presentatie van De doos van Passage en de tien afzonderlijke bundels
vindt plaats op
zaterdag 26 maart
in De Oosterpoort te Groningen
aanvang 15.00 uur


De negen dichters met een nieuwe bundel (Daniël Dee, Paul Gellings, Karel ten Haaf, Renée Luth, Ronald Ohlsen, Diana Ozon, Pauline Sparreboom, Irene Wiersma en Willem Jan van Wijk, alsmede de samenstellers van de bloemlezing hekeldichten zijn allen bij deze eerste presentatie aanwezig. Dat biedt dus een unieke kans voor liefhebbers van auteurshandtekeningen.

De presentatie is voor iedereen gratis toegankelijk. De Oosterpoort ligt op ongeveer tien minuten lopen van station Groningen. Het gebouw heeft een eigen parkeergarage; vraag hiervoor bij de buffetten de speciale uitrijkaarten. Fietsparkeren kan voor het gebouw.

Na deze presentatie gaan doos en dichters nog naar Zwolle, Rotterdam, Amsterdam, nog een keer Groningen en Nijmegen, maar daarbij zal steeds een deel van de dichters aanwezig kunnen zijn. Zie hier het tourschema.

26 maart is dit jaar de Indiebookday, de dag waarop zelfstandige uitgevers en hun auteurs centraal staan. Vorige jaar op de Indiebookday werd de doos aangekondigd, mede dankzij crowdfunding kan nu een jaar later De doos van Passage verschijnen.

De bundels van De doos van Passage (in fraai gebonden uitvoering) gaan los € 19,90 per stuk kosten. Voor alle tien bundels verzameld in De doos betaal je € 139,00. Tot en met de presentatie geldt nog de intekenprijs van € 90,00 per doos (zo lang de voorraad strekt - intekenen kan nog steeds via onze website)

1 opmerking: