woensdag 6 januari 2016

Interview Lupko Ellen

Eind november verscheen De zussen Borgesius, de nieuwe thriller van Lupko Ellen. Inmiddels komen er op de uitgeverij tal van enthousiaste reactie van de lezers binnen. Lupko Ellen is er dus wederom in geslaagd zijn schare lezers te verrassen met een even spannende als ontroerend geschreven roman.

Hoe de nieuwe thriller tot stand is gekomen en hoe Ellen zijn schrijverschap ziet, is mooi verwoord in het interview dat hij vorige maand met de Ommerlander Courant had:


De eerste recensies zijn er ook, en die zijn positief tot laaiend enthousiast.

- Anna Bakker noemde De zussen Borgesius op Hebban een 'snaakse thriller' en beoordelde het boek met vijf sterren.
- op het gezaghebbende Thrillerlezersblog concludeert Ink Kroon: 'Een echte mustread (lelijk woord eigenlijk) voor de lezers van een goed geschreven verhaal met mooie omgevingsomschrijvingen en personen die echt leven. Voor de fijnproevers!' Ze beloont het boek met vierenhalve ster.
- collega-thrillerauteur Anita Terpstra recenseerde het boek voor Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant. Als je de recensie leest verwacht je wat meer dan drie sterren, maar goed: het aantal sterren zegt dus ook niet alles:Waar we zeker ook blij van worden is dat De zussen Borgesius goed verkoopt in de boekhandel:Geen opmerkingen:

Een reactie posten