dinsdag 1 december 2015

De doos van Passage gaat door

Vandaag is het definitief: De doos van Passage komt er.


De doos van Passage is het plan van Uitgeverij Passage om in een keer tien verse dichtbundels uit te gaan geven. Intekenaars kunnen al enige tijd voor een zeer schappelijke prijs zo'n cassette reserveren. Dit heeft de uitgeverij gebruikt als een vorm van crowdfunding. Weliswaar hebben we op 1 december het aantal benodigde intekenaars niet gehaald,  maar dat is op zo'n klein haartje misgegaan dat de uitgever besloten heeft al die enthousiaste intekenaars niet teleur te stellen en het project gewoon doorgang te laten vinden.

Ook de werkzaamheden aan de nieuwe bundels van Daniël Dee, Paul Gellings, Karel ten Haaf, Renée Luth, Ronald Ohlsen, Diana Ozon, Pauline Sparreboom, Irene Wiersma en Willem Jan van wijk, én de bloemlezing hekeldichten zijn inmiddels vergevorderd. Zowel de redactie als de vormgeving is al voor een aanzienlijk gedeelte achter de rug.

De tien bundels in de speciale cassette staan nu gepland te verschijnen in maart, op of rond de Indiebookday op 26 maart. Na de verschijning gaat De doos op tournee. Na Groningen wordt dan in elk geval Rotterdam, Amsterdam, Nijmegen, Zwolle / Deventer en Blijham aangedaan.

Intekenen kan ook nog steeds. Die mogelijkheid blijft tot half februari bestaan. De intekenpijs voor het hele pakket is € 90,00. De bundels komen ook los in de boekwinkel en gaan daar € 19,90 per stuk kosten. Mer informatie op de website van Uitgeverij Passage bij De doos van Passage.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten