vrijdag 6 november 2015

Eindspurt De doos van Passage

Graag wil Uitgeverij Passage poëzie uitgeven. Aan ons fonds zijn vele interessante dichters verbonden die de afgelopen tijd aan een nieuwe bundel hebben gewerkt. Nu gaan we tien verse dichtbundels in één keer uitbrengen, verzameld in een cassette. Dat project noemen we De doos van Passage.


De doos van Passage maken we mogelijk dank zij een intekenactie. Die loopt al een tijdje, maar nu zetten we de eindspurt zijn. Op dit moment zijn er nog 37 intekenaars nodig. Dat aantal moeten we voor 1 december halen. Als da lukt, verschijnt de cassette met de tien dichtbundels in januari, nog voor de Gedichtenweek. Lees bij De doos van Passage meer over de inhoud van het pakket.

Dus: ben je poëzieliefhebber, teken dan nu in!
Je ontvangt dan tien dichtbundels in een mooie cassette voor slecht € 90,00. De bundels gaan los € 19,90 per stuk kosten. Wat betreft de vormgeving gaan bundels en cassette prachtig op elkaar aansluiten. Het wordt een lust voor het oog, en dan hebben we het alleen nog maar over de buitenkant.
Met gloednieuwe poëzie van Daniël Dee, Paul Gellings, Karel ten Haaf, Renée Luth, Ronald Ohlsen, Diana Ozon, Pauline Sparreboom, Irene Wiersma, Willem Jan van Wijk en een verzamelbundel hekeldichten zit het met de inhoud ook prima.

Hoe doe je mee:
1. bestel (vul het formulier in en verzend dat)
2. je ontvangt een mailtje waarmee je de aanbetaling van 25,00 via iDeal kunt voldoen. Als de betaling binnen is, sta je geregistreerd als ondersteuner. (NB: mocht De doos onverhoopt niet verschijnen, dan krijg je de aanbetaling teruggestort)
3. er zijn 150 intekenaars (nu dus nog 37) nodig. Zodra dat aantal bereikt is, gaan de bundels (en de cassette) in productie
4. je ontvangt een bericht als de doos klaar is.


Op dit blog de komende tijd meer informatie over de bundel van De doos. Bovendien gaan we hier aftellen tot 1 december...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten