maandag 31 augustus 2015

Mevrouw wil versterven!

Hospice Gasthuis Groningen is een kleinschalig bijna-thuis-huis waar iedereen op zijn eigen manier zijn laatste levensfase kan doorbrengen. Hoe dat er in de praktijk aan toegaat, schetst Willemien Lenstra in deze verhalen. Al jaren is zij een van de vrijwilligers die mensen in het hospice begeleidt. De liefdevolle wijze waarop mensen in het hospice opgenomen worden is in deze verhalen terug te vinden. Het zijn kleine miniatuurtjes van willekeurige gasten. Tezamen geven ze een verhelderend beeld van de werkwijze van het huis. Dat is wat dit boek beoogt: met een serie verhalen het belang van dit hospice schetsen.


Willemien Lenstra: Mevrouw wil versterven! verhalen uit het hospice; ISBN 9780 5452 318 5

Dit boek werd door Uitgeverij Passage geproduceerd in opdracht van Hospice Gasthuis Groningen. Het boek is uitsluitende bij het gasthuis verkrijgbaar, zodat de opbrengst in z'n geheel ten goede komt aan dit centrum.

Zo maakt Uitgeverij Passage ook boeken in opdracht. In dit geval dus een verhalenbundel die op niet te overtreffen wijze vertelt over het functioneren van een instelling. Zo'n boek is een uitgekiend relatiegeschenk, dat in dit geval vooral gebruikt wordt al een tegenprestatie voor de vrijwilligers en donateurs van het hospice.

Update (februari 2016): 2e druk verschenen, nu voor iedereen te koop.

Ook eens praten over een boek voor je instelling of bedrijf? Neem geheel vrijblijvend contact met Uitgeverij Passage op en laat je verrassen door de vele mogelijkheden en de verrassende prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten