donderdag 16 juli 2015

Lupko Ellen heeft een titel

In de voorjaarsaanbieding kondigden we al de nieuwe van Lupko Ellen aan, toen nog zonder titel. Deze thriller had in juni moeten verschijnen. Maar omdat Lupko Ellen tussendoor andere werkzaamheden kreeg, is zijn nieuwe boek een beetje vertraagd.

Inmiddels is Lupko Ellen op een geheime locatie in de stad Groningen druk aan het werk aan een laatste versie van zijn manuscript. Het boek gaat nu in de tweede helft van oktober verschijnen. En er is nu ook een titel: De zussen Borgesius. Dit wordt het omslag:


Deze titel wijkt opzettelijk af van de eenwoord titels van Ellens vorige romans. Deze nieuwe is namelijk niet meer een thriller over Ludde Menkema. Wat wel blijft is de prachtige stijl van Lupko Ellen, een spannend en uit meerdere lijnen bestaand plot dat dwingt tot doorlezen, een stoere, ietwat anarchistische hoofdpersoon en een verhaal dat deels speelt in Groningen. Grotendeels gaat dit boek echter spelen in Toscane, waar de haat tussen twee zussen wordt uitgevochten in een wereld van marmer, macht, maffia, seks, geld en weed.

De zussen Borgesius zal in de tweede helft van oktober verschijnen. Via onze website kun je alvast intekenen op een exemplaar. Hoe dit blog in de gaten voor nader nieuws.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten