donderdag 11 juni 2015

Promotie voor De doos

Tien nieuwe en mooi in een reeks vormgegeven dichtbundels in een cassette uitbrengen: dat is het idee achter De doos van Passage. Dit is ook een manier om de uitgave van poëzie mogelijk te maken. vandaar dat we werken met crowdfunding. Dat doen we op een simpele manier:  je kunt intekenen op De doos van Passage. De bundels gaan los € 19,90 kosten; als je intekent krijg je tien bundels in een fraaie cassette voor slechts € 90,00.

Onlangs startte die intekening en sindsdien druppelen de aanmeldingen binnen. Nu is het tijd wat breder promotie te maken voor De doos van Passage. Daarom gaan we over naar stap twee; we hebben deze ansichtkaarten laten drukken:Deze kaarten geven dichters en uitgever letterlijk iets in handen om De doos van Passage verder onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld bij poëziefestivals: momenteel vind je deze kaarten al in de wandelgangen bij Poetry International.

Daarnaast hebben we een opvallende advertentie in de jongste aflevering van het poëzietijdschrift Awater, in dezelfde vormgeving als de kaart.

Opvallend is het groot aantal sympathieke reacties dat we, zowel dichters als uitgever, ontvangen op dit project. Dat is uiteraard heel mooi. Maar het enige wat telt zijn de intekeningen. Dat doe je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten