maandag 15 juni 2015

Bespreek & win

Uitgeverij Passage stelt gratis exemplaren van De kadewachter beschikbaar aan iedereen die over deze roman een recensie wil schrijven.  Bovendien valt er een optreden van de auteur (Eric Bos) te winnen.


Als gebruikelijk verschijnen er van deze nieuwe roman recensie in de reguliere media, artikelen waarvan wij merken dat die door veel lezers nauwkeurig gevolgd worden. Daarnaast bespreken mensen in toenemende mate zelf hun gelezen boek: op een blog, een site, een boekcommunity (Hebban, Wat lees jij, Goodreads, etc) bol.com of Facebook. Voor deze mensen heeft Uitgeverij Passage nu een mooi aanbod: de uitgeverij stelt maximaal twintig recensie-exemplaren beschikbaar voor mensen die ook wel eens een boekbespreking willen schrijven. Enige voorwaarde is een openbare bespreking van De kadewachter van minimaal 150 woorden te plaatsen. Het oordeel over het boek is aan ieder zelf.

Uit deze aspirant-recensenten loten we bovendien iemand die Eric Bos voor een gratis optreden mag uitnodigen. Dat kan bij de winnaar/winnares thuis, of op een andere geschikte locatie.

Meedoen?
Mail dan snel naar Uitgeverij Passage: info@uitgeverijpassage.nl
Let op: aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst gehonoreerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten