dinsdag 26 mei 2015

Intekenen De doos gestart.

Uitgeverij Passage start een crowdfundingactie om poëzie uit te geven. Als eerder aangekondigd gaan we dit jaar tien dichtbundel in een keer uitgeven. Samen heten ze De doos van Passage. Myrthe Heuzinkveld zorgde voor de fraaie vormgeving:


De doos van Passage bevat nieuwe dichtbundels van Daniël Dee, Paul Gellings, Karel ten Haaf, Renée Luth (inclusief foto's van haar hand), Ronald Ohlsen, Diana Ozon, debutante Pauline Sparreboom, Irene Wiersma, Willem Jan van Wijk en een bloemlezing hekeldichten. Elke bundel krijgt een fraaie uitvoering, een formaat van 15 x 20 cm en wordt gebonden in hardcover. Uiteindelijk zullen deze bundels ook los in de boekhandel verkrijgbaar zijn; daar gaan ze € 19,90 per stuk kosten.

Wie intekent en daarmee mogelijk maakt dat deze bundels gaan verschijnen, betaalt € 90,00. In tegenstelling tot andere crowdfunding-acties hoef je slechts een aanbetaling van 25 euro te doen; de rest betaal je bij aflevering. De intekenaars krijgen de tien bundels verzameld in de speciale cassette. Bestellen doe je op de site De doos van Passage. Daar vind je ook een nadere toelichting.

Er zijn 150 ondersteuners nodig om de uitgave van deze tien dichtbundels mogelijk te maken. Zodra dat lukt kunnen we bekend maken wanneer De doos en de bundels precies gaan verschijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten