dinsdag 28 april 2015

Mijn Streek in boekvorm

Het is een populaire rubriek in de weekendbijlage van Dagblad in het Noorden en Leeuwarder Courant: 'Mijn Streek'. Daarin schrijft Paul Straatsma elke aflevering een verhaal over een van de landschappen in Noord-Nederland. Samen met een deskundige vertelt hij over het ontstaan van een bepaald gebied. Elke aflevering kent een wandel- of fietsroute waarmee lezers de omgeving ook zelf kunnen ontdekken. De mooie foto's van Jan Zeeman zorgen voor fraaie sfeerbeelden.

Deze dertig afleveringen verschijnen nu in een boek bij Uitgeverij Passage:Mijn streek wordt een prachtig uitgevoerd boek in royaal oblong formaat en met nog meer foto's dan in de krant gestaan hebben. Het boek is helemaal in kleur en gebonden in harde kaft. Hoe meer je van een landschap weet, hoe meer je het gaat waarderen. Mijn streek laat de landschappen van het Noorden in volle rijkdom zien, in dit boek zelfs mooier dan ooit.

Vanaf deze week komen er advertenties in de beide kranten te staan voor het boek. Lezers van Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant kunnen op het boek intekenen en het alvast bestellen voor € 19,95.

De presentatie zal plaatsvinden op een lezersdag op 27 mei in het Gevangenismuseum in Veenhuizen. Vanaf 28 mei is het boek in elke serieuze boekhandel in het Noorden (en ook daarbuiten) verkrijgbaar voor de nog steeds aantrekkelijke prijs van € 24,95.

Intekenen op dit boek doe je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten