maandag 23 februari 2015

Programma presentatie Genadebrood

Peter Verschuren, wethouder Sociale Zaken in Hoogezand-Sappemeer voor de SP,  schreef een boek over voedselbanken. Genadebrood is de titel. Dit boek wordt komende woensdag gepresenteerd bij de voedselbank Groningen. Iedereen is van harte welkom bij de lancering van dit boek, zie de uitnodiging.


Programma
Vanaf half vier zijn belangstellenden welkom wij de voedselbank Groningen (Oosterhamrikkade 119). Om vier uur opent Ecco van Oosterhout (presentator bij OOG-tv) het programma. Hij begint met een interview met Ulfert Molenhuis, voorzitter van de voedselbank in Groningen. Daarna volgt een lezing van Thijs Lijster (docent wijsbegeerte aan de Rijksuniversiteit Groningen en publicist bij o.a. De Groene Amsterdammer).

Daarna spreek Van Oosterhout met de schrijver over het boek. Als laatsten zijn Clara en Sjaak Sies uitgenodigd. Zij richtten de eerste voedselbank op, die in Rotterdam en mogen daarom het eerste exemplaar van het boek in ontvangst nemen.

Bart van der Harst zorgt voor de muzikale omlijsting.

Genadebrood is vanaf 26 februari bij elke serieuze boekhandel in het land verkrijgbaar, of te bestellen via de website van Uitgeverij Passage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten