woensdag 25 februari 2015

Kasper Peters in Dichter van geluk

(binnengekomen persbericht)

De stadsdichter Kasper Peters is dinsdag 3 maart  om 12.30 uur te gast in Dichter van Geluk in de Groninger Forum Bibliotheek. Hij gaat met Rense Sinkgraven in gesprek over zijn favoriete poëzie, zijn passies én over geluk. Actuele bundels passeren de revue en uiteraard wordt het Geluksgedicht van de Maand  ten gehore gebracht.Kasper Peters
Kasper Peters is freelance poëziedocent én Brommerdichter. Hij staat niet alleen bekend als een getalenteerd dichter, maar ook als een goed voordrachtskunstenaar. Hij is een van de medeoprichters van De Dichters uit Epibreren.  In 2004 verscheen zijn poëziedebuut Hellevaartsdagen, in 2009 de bundel Kanaalkoorts. Zijn laatste uitgave Kelder  verscheen in 2013 bij zijn uitgever Passage. Zijn werk verschijnt in verschillende literaire tijdschriften, boeken en bloemlezingen. Sinds januari jongstleden is hij de nieuwe stadsdichter van Groningen. Daarmee is hij de zevende stadsdichter die dit ambt voor twee jaar gaat vervullen.

Maandelijks schuift een bijzondere gast aan tafel bij Rense Sinkgraven om te praten over zijn favoriete poëzie, zijn passies én over geluk. Dichter van Geluk vindt plaats in de Groninger Forum Bibliotheek, locatie Oude Boteringestraat 18, 1e verdieping en begint om 12.30 uur. Toegang is gratis en koffie en thee staan klaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten