dinsdag 24 februari 2015

Boeken Bijpraat Borrel

Ben je een boekenliefhebber en wil je in informele sfeer eens met andere liefhebbers over je leeservaringen praten? Dan kun je in Groningen nu elke laatste zaterdag van de maand terecht op de Boeken Bijpraat Borrel bij boekhandel Godert Walter. Zaterdag 28 februari is die voor het eerst. De boekhandel organiseert de BBB in samenwerking met Uitgeverij Passage.


Vanaf vier uur kun je in boekwinkel, omringd door tal van inspirerende boeken, vertellen en horen wat de te lezen boeken van dit moment zijn. Uitgeverij Passage zorgt bovendien voor een boek van de maand, waarvan de schrijver ook persoonlijk aanwezig zal zijn. In maart is dat Peter Verschuren, die net zijn boek Genadebrood heeft gepresenteerd. De gastschrijver zal geen lezing houden of zoiets, maar is natuurlijk wel aan te spreken over zijn boek. Bovendien zal hij desgewenst een boek signeren.

Peter Verschuren
De BBB is een nieuw initiatief van deze boekhandelaars en uitgever. Tot aan de zomer proberen we dit eens uit. Dus wees welkom op 28 februari, 28 maart, 25 april, 30 mei en 27 juni. Sapjes en wijn worden aangeboden door Godert Walter en Uitgeverij Passage. We zijn benieuwd hoe dit gaat lopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten