donderdag 20 november 2014

Boekpresentatie Justina Abelina

Boekpresentatie Het drama van Justina Abelina

Op zondag 30 november is het zover: Uitgeverij Passage presenteert Het drama van Justina Abelina. Auteur en historicus Wim Ensing is weer opgedoken uit de archieven en zal zijn bevindingen aan u presenteren. Na drie jaar onderzoek naar de moord uit 1734 is een spannend non-fictie boek met veel detective-elementen ontstaan.

Het verhaal over de adellijke Justina Abelina die levenloos werd gevonden door haar echtgenoot inspireerde Wim Ensing om op zoek te gaan naar de moordenaar. Veel onderzoekers waren hem al voorgegaan, maar niemand kwam tot de oplossing. Tijdens de boekpresentatie zal hij vertellen over de uitkomst, evenals de andere verhalen die verbonden zijn met het onderzoek over bijvoorbeeld het proces van Rudolf de Mepsche en andere gebeurtenissen in Peize en Roderwolde.

De boekpresentatie is een bijzondere, want er zal een heuse historische talkshow worden opgevoerd. Ook is het nog een mysterie wie het eerste exemplaar in ontvangst zal mogen nemen.

Mensen die gebruik hebben gemaakt van de voorintekening zijn welkom om het boek ter plekke in ontvangst te nemen. Het is ook een optie om na de presentatie, zo rond 16.30 uur, het boek op te halen. Bent u verhinderd om te komen, dan kunt u het boek in de loop van de week erna in uw brievenbus verwachten. We zullen zorgen dat dat nog voor de sinterklaas zal zijn.

Locatie: café Ensing in Peize,
15.00 u: historische talkshow (let op vol = vol)
Vanaf 16.30 uur boekverkoop (alleen cash)


Wim Ensing  Het drama van Justina Abelina
ISBN 97890 5452 2968
Prijs € 19,95; wie bij voorintekening heeft besteld betaalt € 14,95


Geen opmerkingen:

Een reactie posten