dinsdag 28 oktober 2014

Ilona Duits verhuist naar Boomker

Nieuws van boekhandel Boomker in Haren:

Per 3 november 2014 is Ilona Duits de nieuwe winkelmanager bij boekhandel Boomker in Haren. Sinds februari van dit jaar is een coöperatie van honderd klanten eigenaar van de boekhandel. De coöperatie is nu financieel gezond, heeft een toekomstgericht businessplan en een grote groep betrokken coöperanten. Een tijd lang is gezocht naar een enthousiaste nieuwe winkelmanager, die met visie en verstand van zaken leiding zal geven aan toekomstige ontwikkelingen. In Ilona Duits is die nu gevonden.
Ilona Duits – woonachtig in Glimmen - was meer dan 25 jaar hét gezicht van de literaire afdeling van boekhandel Scholtens Wristers (later Selexyz en Polare) in Groningen. Tot 1 november is zij werkzaam bij boekhandel Van der Velde in de stad. Ilona Duits brengt niet alleen een schat aan ervaring mee, zij was ook diverse malen genomineerd als beste boekverkoper van Nederland. Daarnaast is Ilona onder andere redactielid van het literair festival ‘Het Grote Gebeuren’.
Het bestuur van de coöperatie is heel blij met de komst van Ilona. “Wij hebben er veel vertrouwen in dat de winkel onder haar leiding een bruisende en succesvolle toekomst tegemoet gaat. Als kwaliteitsboekhandel wil Boomker weer een centrale plaats innemen in de Harense samenleving. Zodat de klanten weten: voor een goed boek en deskundige service ga je naar Boomker,” aldus bestuursvoorzitter Jacob Emmelkamp.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten