maandag 22 september 2014

Meindert & Igor & Pepr & Kesanova

In de slipstream van de Prozaclub ontstond dit voorjaar bij café Marleen  de Meindert & Igor Show. Dit seizoen wordt het programma uitgebreid tot  De Meindert, Igor, Pepr & Kesanova Show.

Persbericht (ook voor gewone mensen):
Wegens succes geprolongeerd én uitgebreid: De Meindert, Igor, Pepr & Kesanova Show
Na een lange zomerpauze keren Meindert Talma en Igor Wijnker woensdagavond 24 september weer terug in de vertrouwde spotlights van Café Marleen met hun maandelijkse show. Oftewel: nieuwe verhalen, liedjes en gedichten. Volgens het bekende recept, dus de tragikomedie is meestal niet ver weg.
Vanwege het minder eclatante succes van de interviews met speciale gasten is dat onderdeel geschrapt. Het goede nieuws is echter dat de show vanaf nu toch nóg gevarieerder wordt. Het management gaf onlangs het groene licht om het showmastersteam uit te breiden met een extra kracht. Naast de al eerder genoemde mannen en de nog niet genoemde maar nog even puntige dichter Peter Weening alias Pepr de Kleprr zal ook De Kesanova  zijn opwachting maken met een diageluidsvoorstelling. En misschien ook wel om te zien hoe zijn voormalige pupil het er vanaf brengt.
De Kesanova is een van de pseudoniemen van Kees de Vries – bepaald geen onbekende bij de Groningse culturele goegemeente. Hij is van de oprichters van De Stichting Hobbyrock (voor meer info leze men Talma’s roman Kelderkoorts) en een mentor van Meindert Talma, met wie hij samen ook podiumdingen heeft gedaan – met name in het droogkomische genre. Tevens speelt De Vries al enige decennia in de Groningse surfband The Krontjong Devils.
Wellicht dat De Kesanova bij een van de volgende shows ook nog iets met muziek gaat doen, maar dat zien we dan wel weer.
Verder is alles vertrouwd: tijd (20.30-22.15 uur), locatie (Café Marleen, Kleine Pelsterstraat 7), goed barpersoneel, schone wc’s en een fijn publiek.

Let op: voortaan vindt deze show de TWEEDE woensdag van de maand plaats, dus de volgende aflevering is alweer op 8 oktober.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten