vrijdag 22 augustus 2014

Tweets van BN'ers op nieuwe druk Kelderkoorts

Met 45 optredens wordt Meindert Talma de literator met de meeste optredens tijdens Noorderzon. Het is dan ook hard nodig de tweede druk van Kelderkoorts te laten verschijnen. Nou dat lukt, net voor op dinsdag 26 augustus de optredens van Meindert beginnen, rolt die nieuwe druk van de persen.

Het project Kelderkoorts van Meindert Talma kreeg nogal wat lovende kritieken in de media. Citaten uit goede recensies staan traditioneel op de achterflap van een herdruk. Maar bij deze herdruk van Kelderkoorts doen we iets nieuws. Er was een aantal BN'ers dat enthousiast twitterde over het boek en de cd. Welnu, het zijn deze tweets die we gebruiken voor de achterflap van de tweede druk:


Tweets van Bert Wagendorp, Alex Roeka, Jelle Brandt Corstius en Arjan Spies (van The Kik) staan dus als aanbevelingen op de flap van de herdruk van Kelderkoorts van Meindert Talma. Deze tweede druk is vanaf komende dinsdagavond te koop op Noorderzon. Wie nog een exemplaar van de normaal gesproken meer bijzondere eerste druk wil bemachtigen, haaste zich...

Overigens: de betreffende twitteraars hebben toestemming verleend voor het plaatsen van hun bericht op het boek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten