dinsdag 1 juli 2014

Handtekeningen (1): Koos Boertjens

Intussen werken we hard aan de najaarsaanbieding. Daarin de boeken die we de tweede helft van 2014 gaan uitgeven. Acht stuks worden dat, elk met een geheel eigen doelgroep.

Voor het uitgeven van boeken worden zakelijke afspraken tussen auteur en uitgever gemaakt. Die staan in een (standaard) contract en dat contract wordt dus door auteur en uitgever ondertekend. En dat ondertekenen mag best wel even een mooi moment genoemd worden. Voor dit najaar maken we er een fotoserie van. De komende tijd daarom nieuws over de te verwachte boeken (en hun schrijvers) op dit blog.


De eerste handtekeningen werden gezet met Koos Boertjens. Van zijn zeer uitgebreide verzameling luchtfoto's die hij onder andere voor bedrijven en instellingen maakt, gaan we dit najaar het boek Groningen van boven maken. Deze feestelijke ondertekening vond plaats in een roemrucht café in de Groninger binnenstad. Vormgever Ruurd de Boer (links) was als getuige ook prominent aanwezig. Later die middag kwam er ook nog haring...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten