woensdag 4 juni 2014

Jacques d'Ancona ontvangt eerste exemplaar

De boekpresentatie van FC Hopeloos, de eerste roman van Herman Sandman, donderdag bij boekhandel Godert Walter, zit al helemaal vol. Niet zo verwonderlijk, gezien de beperkte capaciteit van de boekhandel, maar dat maakt de belangstelling niet minder welkom. Het eerste exemplaar van het boek zal worden overhandigd aan Jacques d'Ancona. Uiteraard zal Herman Sandman uit zijn nieuwe boek voorlezen.


Het eerder aangekondigde muzikale optreden van Meindert Talma gaat niet door. Meindert is radiogast in Brussel en kan niet op tijd in Groningen terug zijn. Maar we hebben een prachtige vervanger: Irene Wiersma. Zij doet twee liedjes en komt (primeur!) met een stukje uit het programma dat ze voor Noorderzon ontwikkelt

Niet gereserveerd voor de boekpresentatie? Geen nood: het programma duurt tot ongeveer kwart voor negen. Daarna gaat de deur weer open en ben je alsnog welkom. Je kunt je dan een boek kopen en laten signeren.

Op 25 juni is er een herkansing. Dan treedt Herman Sandman samen op met Meindert Talma in Vera met hun Wonderlijke WK Voetbalshow.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten