donderdag 26 juni 2014

Eerste recensies FC Hopeloos

FC Hopeloos, de eerste roman van Herman Sandman, is zonder twijfel bij ons hét boek waar het deze maand om ging. Over de verkopen mogen we al meer dan tevreden zijn, de reuring eromheen was ditmaal wel erg groot. Niet om het minst natuurlijk vanwege de Wonderlijke WK Voetbalshow.

Gister was daarvan een aflevering in Gronings popcentrum Vera. Na een ruime week try-outen op Terschelling waren de heren uitstekend op dreef. Met die prachtige Groningse humor had Sandman gister de lachers op zijn hand, zijn perfecte timing bij het voorlezen deed de rest.

Misschien daarom ook wel dat bijna de helft van het publiek na afloop met een exemplaar van FC Hopeloos naar huis ging. Natuurlijk konden de lezers kiezen uit de vier omslagen, en weer bleek de groene het populairst.


Intussen zijn ook de eerste twee recensies verschenen. Beide hebben mensen nieuwsgierig gemaakt en beide hebben geleid tot nieuwe bestellingen. Lees hier de recensie uit Dagblad van het Noorden (en Leeuwarder Courant) en uit Leestafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten