dinsdag 1 april 2014

Verrassingsuitgave 1

Uitgeverij Passage komt voor de zomer met een aantal verrassingsuitgaven, boeken die niet in onze reguliere voorjaarsaanbieding stonden en die vanwege een speciaal evenement gaan verschijnen.

Verrassing nummer één is de nieuwe Lupko Ellen: Hellig vuur. Dit is een minithriller van 96 pagina's, met ook nog eens een gratis luisterboek erbij.Lupko Ellen schreef Hellig vuur in opdracht van De Literaire Hemel in Amen. In zeven aflevering las hij daar het verhaal voor, dat vervolgens is 14 afleveringen als feuilleton in het Dagblad van het Noorden werd afgedrukt.

Hellig vuur speelt op het Drentse platteland en gaat over de confrontatie tussen arm en rijk. In zijn fraaie stijl schetst Ellen de mensen, het platteland en een mystieke sfeer rond een vennetje. Het is met recht een verrassende uitgave.

Uiteraard presenteren we dit boek ook tijdens De Literaire Hemel. Op vrijdag 11 april is de laatste aflevering van het seizoen. Daar zal Lupko Ellen de laatste fragmenten voorlezen, waarna het eerste exemplaren wordt overhandigd.

Kaarten voor De Literaire Hemel kun je op hun website bestellen (via de knop 'reserveren'). Andere gasten op 11 april zijn Yvonne Keuls en Rob Molin (biograaf van Bertus Aafjes). De weken na de presentatie zal Lupko Ellen nog in diverse boekhandels signeren. Hou het nieuws hier op dit blog in de gaten.

Het is natuurlijk een mooi toeval dat de nieuwe Lupko Ellen kan verschijnen op het moment dat zijn vorige boek, Nachtengel, op de longlist van de Gouden Strop staat.

Via de website van Uitgeverij Passage kun je alvast een exemplaar van Hellig vuur reserveren. Dat wordt dan op 11 april op de post gedaan. We brengen binnen Nederland geen portokosten in rekening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten