maandag 28 april 2014

Hip & Happening in Appingedam

Zaterdag 10 mei is het in Appingedam te beleven. Dan is daar de Hip & Happening Markt, én het jaarlijkse cultuurfestival Terug naar het begin vindt die dag in die stad plaats.


De Hip & Happening Markt wordt dit jaar voor het eerst gehouden en wel achter de Nicolaikerk in Appingedam. Op de markt staan kraampjes met retro accessoires & meubels, vintage kleding, handgemaakte artikelen zoals sieraden/tassen/woonaccessoires, brocante, hebbedingen en natuurlijk zijn er lekkere hapjes & drankjes! Bovendien: Uitgeverij Passage staat er met hippe boeken.

Terug naar het begin mag dan iets minder hip (en telt in haar programma dan ook geen optredens van auteurs van Uitgeverij Passage), het trekt alwel jaren tal van cultuurliefhebbers. Die kunnen zich dan dit jaar bij laten praten over hippe schrijvers in de stand van Uitgeverij Passage.

De markt is de hele dag geopende, dat is van tien tot zes. Toegang is gratis en Appingedam zelf is de omweg waard. Actuele informatie op het Facebook-evenement Hip&Happenig Markt Appingedam.

De precieze locatie Nicolaïkerk Appingedam, Wijkstraat 32

Geen opmerkingen:

Een reactie posten