dinsdag 4 maart 2014

Onze boekenweektips

Van 8 t/m 16 maart is het weer Boekenweek. Het thema is reizen, meer precies 'Ondertussen ergens anders'. Dit zijn onze tips:


Van links naar rechts zijn dat:

Anton Brand: Laatste reis (Brand bereist de route die het lichaam van de componist Bellini naar zijn laatste rustplaats op Sicilië aflegde en vertelt intussen over zijn liefde voor opera)
Bill Mensema: Captain Liefie (boottocht over de Eems met een kapitein vol liefdesverdriet, terwijl nog wat laatste wensen vervuld moeten worden)
Ronald Ohlsen: Het geheugen van Herman Blauw (vermissing van het mooiste meisje van de klas wordt decennia opgerakeld door een misdaadjournalist met dubieuze motieven)
Herman Sandman: De laatste bus naar Slochteren (humoristische columns over waarom Slochteren de mooiste woonplek op aarde is).

Koop je tijdens de boekenweek een van deze boeken bij de (internet)boekhandel, dan krijg je er gratis het boekenweekgeschenk geschreven door Tommy Wieringa bij. Bestel je een boek via de website van Uitgeverij Passage, dan krijg je er gratis het Bonnenboekje bij.

1 opmerking: