donderdag 27 februari 2014

Lilian Zielstra Dichter van geluk

(persbericht)

Huisdichter van de Rijksuniversiteit Groningen Lilian Zielstra is op dinsdag 4 maart om Dichter van Geluk in de Centrale Bibliotheek. Zij wordt op dinsdag om 12.30 uur ontvangen door Rense Sinkgraven op de 1e verdieping. Het gesprek zal gaan over haar favoriete poëzie én over geluk. Actuele bundels passeren de revue en het Geluksgedicht van de Maand wordt ten gehore gebracht. Koffie en thee worden geserveerd en de toegang is gratis.

Lilian Zielstra
Lilian Zielstra (1991) werd geboren in Stadskanaal en groeide op in Nieuwe Pekela. Ze studeert Neerlandistiek in Groningen en specialiseert zich in de moderne letterkunde. Ze is gedurende dit studiejaar actief als huisdichter van de Rijksuniversiteit. Sinds 2013 is Lilian lid van de Dichtclub in Café Marleen. Bovendien is ze momenteel stagiaire bij Uitgeverij Passage.Dichters van Geluk
De huisdichter van Bibliotheek Groningen, Rense Sinkgraven, ontvangt maandelijks een dichter die vertelt over zijn of haar favoriete poëzie én over geluk. De actuele bundels passeren de revue en het Geluksgedicht van de Maand wordt ten gehore gebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten