dinsdag 21 januari 2014

Te gast bij Godert Walter

Er zijn boekhandels die anders dan andere zijn: geen top-tienen, grote stapels en overal hetzelfde, maar boekhandels die je kennis laten maken met boeken die zij de moeite waard vinden. Die boekhandels zullen er ook altijd blijven, want zij weten de nieuwsgierige lezer te trekken.

Godert Walter is zo'n boekhandel waar je als lezer op een aangename wijze voorgesteld wordt aan boeken. Iedere regelmatige klant (zoals ik) heeft z'n favoriete kasten in die boekwinkel, waar je dan ook niet zelden leuke verrassingen tegenkomt. De spraakmakende boeken zijn er leverbaar, maar in een aantal specialisaties gaat de voorraad behoorlijk de breedte (of zo je wilt: diepte) in.

Sinds een tijdje heeft Godert Walter een kast waar tijdelijk een uitgeverij met een bijzonder fonds te gast is. En kijk eens wie ze nu hebben:


Uitgeverij Passage heeft recente literaire uitgaven, Groningana en de literaire thrillers van Lupko Ellen aangeleverd voor de gastenkast. Het resultaat ziet er mooi uit:


Maar nog mooier is het natuurlijk als de kast leeg raakt. Tot half februari zijn we speciale gast bij Godert Walter. Bezoek die boekhandel en koop er een boek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten