donderdag 13 juni 2013

Spectaculaire auteursfoto Bill Mensema

Voor zijn binnenkort te verschijnen boek Rock 7 liet Bill Mensema een nieuwe auteursfoto maken en die werd nogal spectaculair of in elk geval afwijkend. Namelijk zo:


Rock 7 is aangekondigd als een bloemlezing muziekverhalen van Bill Mensema. En met verhalen over the Eagles, Bob Dylan, The Sugababes, Disco Tex, Jeffrey Lee Pierce, Bauhaus, Led Zeppelin, Cuby, Joni Mitchel, Alan Parsons Project en The White Stripes is het dat ook. Maar Mensema heeft er een rode draad in aangebracht die ervoor zorgt dat het boek ook bijna weer een roman is. Hij maakt zich kwaad over de stand van zaken in de wereld. Vroeger was alles duidelijk en Rock, nu is de wereld ingewikkeld, duur en ontspoord. Die zorg drukt hij ook uit in dit nieuwe auteursportret, dat inderdaad de achterkant van zijn Rock 7 zal sieren.

Hier kunnen we ook een paar kiekjes van 'the making of' laten zien. De foto en de opmaak zijn door Renée Luth verzorgd. Joppe van de Spoel heeft gefilmd. Dus hou het hier in de gaten voor een heuze clip.

Lees ook de uitnodiging voor de boekpresentatie. Alle belangstellenden zijn hierbij welkom.

1 opmerking:

  1. Herman Sandman13 juni 2013 om 20:51

    Goeie foto man!

    Dit doen weinig auteurs je na...

    BeantwoordenVerwijderen