dinsdag 22 november 2011

Aftellen met 'Geen les meer'

Als je een boek aankondigt als zijnde een roman over het ROC, dan krijg je daar dus op voorhand al lekker veel reacties op. Als dan het eerste exemplaar aan Emile Roemer wordt overhandigd, staat de pers helemaal op scherp. Tientallen aanvragen voor een persexemplaar hebben we de afgelopen dagen gehonoreerd. Dat levert de komende tijd aandacht in kranten, tijdschriften en op de radio op. We tellen dus nu af tot donderdag, als in onderwijsstad Leiden Geen les meer wordt gepresenteerd.
Marcel de Jong beschrijft in deze roman hoe in Nederland het middelbaar beroepsonderwijs de afgelopen jaren heeft geleden onder schaalvergroting en onderwijsvernieuwing. De auteur wil vooral discussie uitlokken met zijn boek. Mede daarom heeft hij ook zijn weblog Geen les meer (ook rechts in dit weblog te vinden).

Donderdag wordt alvast een drukke dag voor Marcel de Jong. 's Ochtends is hij een kwartier te gast bij BNR om over zijn roman te praten, en in de loop van de dag gaan verschillende journalisten hem telefonisch interviewen. Tijdens de boekpresentatie zal Yorrick Roos, journalist van het AD de schrijver bevragen over zijn nieuwe boek.

Lees verder bij boekpresentatie Geen les meer. De ruimte bij selexyz kooyker is beperkt. Dus op tijd als je zeker wilt zijn van een plek.
Nog twee dagen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten