vrijdag 28 oktober 2011

Propvolle presentatie

De lange leegte is vorige week in Amsterdam gepresenteerd. Zaterdag mocht Herman Sandman een wat rommelig interview bij de TROS Nieuwsshow doen. Sindsdien vliegen de exemplaren van zijn verhalenbundel de deur uit.

Natuurlijk vergeten we Groningen niet. Boekhandel Godert Walter was de gastheer van een bijzonder publiekrijke en geslaagde avond rond het nieuwe boek van Herman Sandman. Aanstormend interviewtalent Rosa Timmer sprak met de auteur.
Erg groot is het er niet, dus zit het met een man of 55 gezellig propvol. Pikant detail: op het scherm wordt reclame gemaakt voor het boek over Sjoerd Kooistra, de man die twintig jaar geleden gastheer was voor de eerste boekpresentatie. De tweede boekpresentatie van de uitgeverij vond trouwens destijds ook al bij Godert Walter plaats.
Rosa Timmer interviewde Herman Sandman over het opgroeien in Oost-Groningen, maar wist met gemak ook wat universele thema's aan te roeren. Het interview bracht het publiek in zo'n nieuwsgierige stemming, dat aan het einde van de avond alle exemplaren bij Godert Walter uitverkocht waren. Zij krijgen dus vanochtend als eerste weer een nieuwe doos.

1 opmerking:

  1. Mooi dat het boek van Herman zo aanslaat. Terecht ook. Het is beslist goed, dat kan ik iedereen verzekeren! Ik lees het met een brede glimlach.

    BeantwoordenVerwijderen