donderdag 20 oktober 2011

Optredens dit weekend

Het optreed- en lezingenseizoen is duidelijk weer losgebarsten. Auteurs van Uitgeverij Passage doen daar weer actief aan mee. Een overzicht van komend weekend (en een beetje later, en dan kom er later op dit weblog nog meer):

Herman Sandman presenteert vanmiddag zijn nieuwe boek in Amsterdam. Maar vanochtend is hij al op radio Noord te beluisteren en morgenmiddag kwart voor zes op OOG-radio. Dit is het begin van aardig wat publiciteit rond zijn verhalenbundel.

De bibliotheek in Zuidlaren heeft komende woensdag een literaire avond met Lupko Ellen. De plaatselijk boekhandel heeft een grote voorraad boeken besteld, dus Lupko kan na afloop veel handtekeningen gaan zetten.

Bill Mensema treedt komende zaterdag gewoon in Stad op. Hij gaat verhalen vertellen op de muziek van het ambient gezelschap Zwaar licht. Een primeur dus. Meer informatie hier.

Sinds het verschijnen van zijn poëziedebuut treedt Meindert Talma ook weer veel op. Hij heeft zijn poëzie op toch weer op muziek gezet, en dat levert een unieke show op. Twee weken geleden deed hij zijn programma in Rotterdam, vorige week met zeer veel succes in de Literiare Hemel en deze zaterdag staat hij op de Utrechtse editie van Geen Daden Maar Woorden. Zondag gaat Talma naar het kerkje in Paesens, waar hij een optreden met Bruinja en Seunnenga verzorgt (dat is 's middags).

Irene Wiersma is doorgaan ook elk weekend optredend, maar nu toevallig even niet. Een blik op haar eigen optreedagenda leert echter dat ze komende dinsdag alweer aantreedt bij de Naked Lunch in de stadbibliotheek van Groningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten